Schuttevaer

Zoet, Zout & Zakelijk

Adverteren

Schuttevaer biedt u diverse mogelijkheden voor zowel in print als online adverteren. Het is mogelijk om te adverteren op de website van Schuttevaer (schuttevaer.nl) en Vaart! (vaart.nl), in de e-nieuwsbrief en in de krant Schuttevaer. Hieronder kunt u meer lezen over de verschillende mogelijkheden. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze Media Adviseurs:

Arie van Wiggen, 06- 2041 6079 of mailen naar: arievanwiggen@schuttevaer.nl  
René Enkelaar, 06- 2049 7056 of mailen naar: r.enkelaar@schuttevaer.nl

In de Mediabrochure 2019 vindt u alle tarieven en aanleverspecificaties en een verkorte kalender Specials en Thema's van Krant en Nieuwsbrieven:

download mediakit Schuttevaer 2019

 

  

 

Adverteren op Schuttevaer.nl

Schuttevaer.nl is dé meest vooraanstaande en actuele online nieuwsbron voor de gehele maritieme sector. Met een heldere, frisse uitstraling brengt deze site overzichtelijk vaknieuws.

Online facts:

  • 380.000 pageviews per maand
  • 38.000 unieke bezoekers per maand
  • Gemiddeld 77% terugkerende bezoekers per maand
  • Gemiddeld 23% nieuwe bezoekers per maand

Vacatures op de website - Carrière is het online wervingskanaal voor varende ondernemers en staat bekend om haar sterke personeelsadvertenties. De koppeling met Vaart.nl zorgt voor extra waarde en resultaat.

 

Adverteren in de krant

Gevarieerd en doelgroepgericht
Schuttevaer is niet alleen
het vakblad voor de Rijn- en binnenvaart en zee- en kustvaart, ook krijgen scheepsbouw, waterbouw en baggeren, visserij, offshore, cruisevaart en zeilende beroepsvaart grote aandacht. Het vakblad heeft vanouds een sterke binding met Koninklijke Schuttevaer, de organisatie die de nautische-technische belangen van de binnenvaart behartigt (nu binnen Koninklijke BLN-Schuttevaer).

De redactie is journalistiek onafhankelijk, biedt in de krant en online actueel nieuws en achtergrondinformatie, financieel en technisch nieuws uit binnen- en buitenland. Schuttevaer is ook een familieblad met aandacht voor human interest. Met specials en themanummers wordt nog meer diepgang aan de redactionele informatie gegeven.

 

Adverteren in de Schuttevaer.nl nieuwsbrief

Elke woensdag en vrijdag verschijnt de nieuwsbrief van Schuttevaer in e-mail boxen van vele professionals uit de maritieme sector. Met adhoc ‘newsflashes' blijven vakspecialisten op de hoogte van het laatste nieuws, vacatures en lezersaanbiedingen.

Als adverteerder kunt u onder meer banners plaatsen in de nieuwsbrieven. En met de complete database van Schuttevaer.nl zijn de e-mail adressen van alle professionals direct beschikbaar voor een scherpe partnermail actie. Goed om uw boodschap multimediaal te communiceren.

Advertenties worden intensief gelezen
De leesduur van iedere editie is gemiddeld meer dan een uur. Dat betekent dat de goed ingevoerde redactie van Schuttevaer voor u de perfecte omgeving voor een doelgroepgerichte advertentie creëert. Uit onderzoek blijkt bovendien dat met name de personeels- en productadvertenties zelden worden overslagen.
Onze accountmanagers helpen u graag verder bij het het inplannen van uw campagne. 

download mediakit Schuttevaer 2017  

 

 

 Neem voor de mogelijkheden en overige tarieven contact op met onze media-adviseurs:

Arie van Wiggen, 06- 2041 6079 of mailen naar: arievanwiggen@schuttevaer.nl
René Enkelaar, 06- 2049 7056 of mailen naar: r.enkelaar@schuttevaer.nl