Schuttevaer

Zoet, Zout & Zakelijk
Schuttevaer Premium

Vragen containercongestie kosten minister meer tijd

DEN HAAG

‘Vanwege afstemming met de verschillende betrokken partijen kost de beantwoording van deze vragen meer tijd’, schrijft minister Cora van Nieuwenhuizen (IenW) aan de Tweede Kamer.

De beantwoordingstermijn van drie weken blijkt te kort om vragen van het Kamerlid Remco Dijkstra (VVD) over het bericht ‘Situatie zeehaventerminals fnuikend voor binnenvaart’ uit Schuttevaer. Van Nieuwenhuizen’s partijgenoot stelde haar 15 april een reeks indringende vragen over de alsmaar aanhoudende congestie die de containerbinnenvaart in de haven van Rotterdam ondervindt. 
 
In het interview maakte directeur Norman Verstoep van de Limburgse Barge Terminal Born (BTB) duidelijk dat de betrouwbaarheid van de containerbinnenvaart en de terminals in het achterland schade oploopt.  ‘De initiatieven die zijn genomen, zijn niet genoeg voor het probleem dat we hebben.’ (DvdM)

Reacties

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Lees ook