Schuttevaer

Zoet, Zout & Zakelijk
Schuttevaer Premium

BP chartert drie schepen VOS

ABERDEEN

Vroon Offshore Services (VOS) gaat drie Emergency Response and Rescue Vessels (ERRV's) leveren voor de inzet bij de operaties van BP in de wateren rond Trinidad & Tobago. Hiervoor is een meerjarig contract gesloten.

De drie offshorevaartuigen die vanuit Aberdeen naar Trinidad & Tobago gaan, zijn de VOS Fabulous, VOS Gorgeous en VOS Grace. Schepen die in de jaren 2014-2015 in China voor VOS zijn gebouwd en bij calamiteiten offshore elk circa 300 geredden aan boord kunnen accommoderen.
 
Voor het berederen van het drietal gaat Vroon een lokaal kantoor openen. Het contract met BP vormt een mijlpaal voor de offshore-rederij die kan beschikken over een vloot van 103 vaartuigen, waaronder 39 ERRV's. De rederij werkt al langer samen met BP. Zo is in 2018 met deze oliemaatschappij nog een meerjarig contract gesloten voor de inzet van ERRV's bij booroperaties op de Noordzee en ten westen van de Shetland Eilanden. (PAS)


 

Reacties

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Lees ook